X

Piškotki in politika zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti in piškotkih

 V tem Pravilniku o zasebnosti in piškotkih, boste našli vse pomembne informacije glede uporabe osebnih podatkov naših uporabnikov in strank, ne glede na kanal ali način (na spletu ali osebno) vaše interakcije z nami. 

 Smo transparentni glede upravljanja z vašimi osebnimi podatki, zato da bi razumeli posledice načina, kako uporabljamo vaše podatke, in svoje pravice, do katerih ste upravičeni glede svojih podatkov: 

  • Vse informacije, ki so vključene v ta Pravilnik o zasebnosti in piškotkih, so vam vedno na voljo poleg tega pa,
  •  Na voljo so vam tudi dodatne informacije o tem kako uporabljamo vaše podatke, ko vzpostavite interakcijo z nami. 

Izrazi, ki jih uporabljamo v Pravilniku o zasebnosti in piškotkih Rezidenca Zelena jama:
– ko govorimo o naših storitvah, govorimo na splošno o katerem koli kanalu ali načinu, digitalnem ali osebnem, ki ste ga morda uporabili za interakcijo z nami. 

Glavni način je: 

– naša spletna stran. 

Podatki o upravljalcu in obdelovalcu vaših podatkov

Upravljalec in obdelovalec vaših podatkov je:

– Smart property RE d.o.o. , investicijska družba, ki se ukvarja s gradnjo projektov

– Poštni naslov: Štukljeva cesta 46, 1000 Ljubljana, Slovenija.
– E-naslov uradne osebe za varstvo podatkov: info@rezidenca-zelenajama.si

Namen obdelave osebnih podatkov

Glede na namen obdelave, moramo v skladu z zgornjo razlago občasno obdelati določene podatke, kot je obrazloženo v nadaljevanju: 

  • podatki o vaši identiteti (na primer vaše ime, priimek, elektronski naslov, kontaktni podatki itd.); 
  • povezavo,  geografsko lokacijo in/ali podatke o brskanju (na primer podatke o lokaciji, identifikacijsko številko naprave, oglaševalsko identifikacijsko številko, itd.); 

Vse podatke ki nam jih zaupate, beležimo, shranjujemo, ali brišemo v skladu sa Zakonom o varstvu osebnih podatkov(ZVOP) in v skladu z Splošno uredbo o varstvu podatkov(GDPR).

Ne pozabite da bomo ob zahtevi za vnos vaših osebnih podatkov za dostop do katere koli funkcije ali storitve na spletni strani, nekatera polja označili kot obvezna, saj gre za podatke, ki jih moramo imeti za opravljanje storitve ali zagotovitve dostopa do zadevne funkcije. 

Vaših osebnih podatkov ne prodajamo, posojamo ali delimo z drugimi, uporabljamo jih le, da stopimo v stik z vami in odgovorimo na vaša vprašanja in vam posredujemo informacije, ki vas zanimajo.

Če na naši spletni strani najdete povezavo na drugo spletno stran in jo obiščete, vas obveščamo da tam velja njihova politika zasebnosti.

Odvisno od načina, na katerega poteka vaša interakcija z nami bomo vaše osebne podatke obdelali za naslednje namene: 

NAMEN obdelaveinformacije
Za izpolnitev zahtevkov ali vlog, ki jih pošljete Obdelujemo samo osebne podatke, ki so nujno potrebni za upravljanje ali razreševanje vašega zahtevka ali vloge. Ti podatki so: ime, priimek, e-naslov, stanovanje(opcijsko). 
Za namen trženja Prilagoditev storitev , ki vam jih nudimo in omogočanje, da vam, na podlagi vaših interakcij z nami, podamo priporočila in analiziramo vaš uporabniški profil (na primer, na podlagi zgodovine iskanja).  
Za analizo uporabnost in kakovosti naših storitevČe dostopate do naše spletne strani, vas obveščamo, da bomo vaše podatke o brskanju obdelali za analitične in statistične namene Podatki ki jih obdelamo ne identificirajo katero koli osebo ki je na kakšen koli način prišla v stik preko naše spletne strani. 

Zakonita obdelava vaših podatkov

NamenPravna podlaga
Podpora uporabnikom Menimo, da imamo zakoniti interes za odgovarjanje na vaše zahtevke ali vprašanja preko različnih obstoječih kanalov za vzpostavitev stika. Razumemo, da obdelovanje teh podatkov koristi tudi vam v obsegu, v katerem nam omogoča, da vam ustrezno pomagamo in odgovorimo na zastavljena povpraševanja. Če je vaš zahtevek povezan z uveljavljanjem vaših pravic, s katerimi vas seznanjamo v nadaljevanju, ali z zahtevki glede naših storitev, nam obdelavo vaših podatkov dovoljuje zakon, saj je namenjena zagotavljanju skladnosti z našimi zakonskimi obveznostmi.  
TrženjeObdelava vaših podatkov za namene trženja je zakonsko dovoljenja zaradi soglasja, ki ste nam ga podelili. Da vam lahko ponudimo prilagojene storitve ali da vam prikazujemo prilagojene informacije na naši spletni strani, menimo, da imamo v sklopu prikazovanja prilagojenih informacij zakoniti interes za izvajanje profiliranja z informacijami, ki jih imamo o vas (na primer o vašem načinu brskanja, željah) in osebnimi podatki, ki ste nam jih posredovali saj razumemo, da obdelava teh podatkov koristi tudi vam, ker vam omogoča boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do informacij v skladu z vašimi željami.  
Analiza uporabnosti in kakovostiMenimo, da imamo zakoniti interes za analizo uporabnosti spletne strani.

Čas hrambe podatkov

Vaše podatke bomo obdelovali toliko časa, kot je to potrebno za izvedbo nakupa, pravzaprav ne bodo obdelani dlje od trajanja zakonske podlage za obdelavo osebnih podatkov po GDPR-ju in ZVOP-u.

Posredovanje osebnih podatkov

Do vaših osebnih podatkov niimajo dostop tretje osebe in on je omogočen samo upravljalcu. Podatke ki nim jih pustite, varno obdelujemo in njim imajo dostop samo pooblaščeni zaposleni v našem podjetju, da se lahko odazovejo na vaše zahteve in zagotovijo storitev, ki jo iščete. 

Vaše pravice

Zavezujemo se, da bomo vaše osebne podatke ohranili zaupne in vam zagotavljamo, da lahko uveljavljate svoje pravice. Naš kontakt v zvezi z osebnimi podatki je smartpropertyfund@gmail.com, kjer nas preprosto obvestite o razlogu za svoj zahtevek in o pravici, ki jo želite uveljaviti. 

Poleg tega vam lahko ponudimo možnost, da uveljavljate svoje pravice in nastavite svoje nastavitve zasebnosti pri uporabi naših storitev.

Ne glede na namen ali zakonsko podlago, ki jo uporabljamo pri obdelavi vaših podatkov, imate naslednje pravice: 

·  Pravica do dostopa do svojih osebnih podatkov kar pomeni, da imate pravico vedeti za kaj imamo vaše osebne podatke in kaj delamo z njimi. 

·  Pravica do popravka svojih osebnih podatkov. To pomeni da lahko zahtevate da do zadevnega razdelka z osebnimi podatki dostopate in jih spremenite ali posodobite. Upoštevajte, da nam preko dostopa do svojih podatkov tekom katerega koli postopka, zagotavljate, da so ti resnični in točni. Ne pozabite, da nam lahko posredujete samo svoje lastne podatke in ne podatkov tretjih oseb. 

·  Pravica do izbrisa svojih osebnih podatkov v obsegu, ki ni nujno potreben za namen obdelave, kot smo pojasnili zgoraj, ali ko nimamo več zakonite podlage za njihovo obdelavo. 

·  Pravica do preklica ali omejitve obdelave svojih osebnih podatkov. 

Če ste nam dali svoje soglasje za obdelavo vaših podatkov v kakršen koli namen, imate pravico, da takšno soglasje kadar koli umaknete. 

· Če imamo zakonito podlago za obdelavo vaših podatkov na podlagi vašega soglasja ali če z vami sklenemo pogodbo, imate pravico zahtevati prenosljivost svojih osebnih podatkov. To pomeni, da imate pravico prejeti osebne podatke, dostop do katerih ste nam omogočili, v strukturirani, običajni in strojno berljivi obliki, da jih boste lahko drugi osebi posredovali neposredno brez ovir z naše strani. 

· Če obdelovanje vaših podatkov temelji na našem zakonitem interesu, velja tudi, da imate pravico do ugovora na obdelavo vaših podatkov. 

Spremembe pravilnika o zasebnosti in piškotkih

Informacije v tem Pravilniku o zasebnosti in piškotkih lahko spremenimo po lastni presoji. V vsakem primeru vam predlagamo, da občasno preverite Pravilnik o zasebnosti in piškotkih v primeru, da je prišlo do morebitnih manjših sprememb ali izboljšanj interakcije. 

Piškotki

Piškotke in podobna sredstva uporabljamo za omogočanje brskanja po spletni strani, za razumevanje vašega načina interakcije z nami in, v nekaterih primerih, za prikazovanje oglasov glede na vaše navade brskanja. Preberite naše Informacije o piškotkih za podrobnosti o piškotkih in podobnih sredstvih, ki jih uporabljamo, o njihovem namenu, upravljanju prednostnih nastavitev in drugih informacijah, ki vas zanimajo. 

            V tej politiki piškotkov boste našli informacije o uporabi piškotkov in podobnih naprav, ki se namestijo na terminale naših strank in uporabnikov. Včasih je uporaba piškotkov lahko povezana z obdelavo osebnih podatkov, zato priporočamo, da si preberete Politiko zasebnosti, dostopno na naši spletni strani, če želite izvedeti več o tem, kako uporabljamo osebne podatke naših strank in uporabnikov, kako lahko uveljavljate svoje pravice.

Kaj so piškotki? 

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletno mesto, aplikacija ali druga platforma shrani v vaš namizni računalnik, tablični računalnik, pametni telefon ali katero koli drugo podobno napravo z informacijami o vašem brskanju ali uporabi. Piškotek je kot oznaka, ki identificira vašo napravo. Piškotki so na primer potrebni za lažje brskanje in poznavanje načina interakcije uporabnikov s platformami z namenom izboljšanja. 

Prav tako so zelo koristni za prikazovanje oglasov glede na podlagi želja uporabnikov, pa tudi za druge namene, ki so podrobneje opisani v nadaljevanju. Piškotki vašemu računalniku ali napravi ne škodujejo. 

Ko govorimo o »piškotkih«, se sklicujemo tudi na druge podobne tehnologije za namestitev in/ali zbiranje informacij o vaši napravi (kot so piškotki flash, spletni svetilniki, slikovne pike, HTML5 (lokalno shranjevanje) in SKD tehnologije za aplikacije. Prav tako se izraz »piškotki« nanaša na uporabo tehnik prstnih odtisov, to je tistih tehnik kombiniranja informacij, ki nam pomagajo prepoznati vašo napravo. Včasih te tehnologije sodelujejo s piškotki za zbiranje in shranjevanje informacij, bodisi za zagotavljanje določenih funkcij ali storitev na naši platformi, ali pa za prikazovanje oglaševanja na neodvisnih platformah, pri tem pa upošteva vaše brskanje. 

Ta razlaga je splošen primer tega kaj so piškotki, ki služi zgolj za informativne namene. Specifični piškotki, ki jih uporabljamo, so podrobno opisani v podoknu za nastavitve piškotkov, do katerega lahko dostopate v naši platformi. 

Katere vrste piškotkov obstajajo?

Glede na lastništvo so piškotki lahko: 

Lastni piškotki: Tisti piškotki, ki se na uporabnikov računalnik ali napravo pošljejo iz računalnika ali domene, ki jo upravlja upravljavec sam, in na kateri gostuje platforma ali storitev, ki jo uporabnik zahteva. 

Piškotki tretjih oseb: Tisti piškotki, ki se na uporabnikov računalnik ali napravo pošljejo iz računalnika ali domene, ki je ne upravlja upravljavec, ampak druga entiteta, ki obdeluje podatke, pridobljene s piškotki. 

Glede na namen so piškotki lahko: 

Nujno potrebni piškotki (tehnični): Tisti piškotki, ki uporabniku omogočajo brskanje po spletni strani, platformi ali aplikaciji in uporabo različnih možnosti ali storitev, ki so povezane z njimi. Kot na primer prepoznavanje podatkov ali seje, dostop do odsekov ali vsebine z omejenim dostopom, nadzor nad goljufijami povezanimi z varnostjo storitve, uporaba varnostnih elementov med brskanjem, oddajo zahteve za registracijo ali sodelovanje na dogodku, shranjevanje vsebin za predvajanje video posnetkov ali zvoka, omogočanje dinamične vsebine (na primer animacija nalaganja besedila ali slik) ali skupna 

raba vsebine na družabnih omrežjih. Nujno potrebni tehnični piškotki se privzeto prenesejo ob prikazu platforme ali nudenju storitve, ki jo zahteva uporabnik. 

Piškotki za funkcionalnost ali prilagajanje: Ti piškotki so potrebni, da si zapomnimo informacije, tako da lahko uporabnik dostopa do storitev ali platforme s posebnimi značilnostmi, kjer se njegova izkušnja lahko razlikuje od izkušnje drugih uporabnikov.. Na primer jezik, število prikazanih rezultatov, ko uporabnik zažene iskanje, videz ali vsebino storitve glede na vrsto uporabljenega brskalnika ali regijo, od koder je storitev dostopna itd. Če ne sprejmete piškotkov, lahko to povzroči počasno delovanje spletnega mesta ali slabo prilagojena priporočila. 

Piškotki za analizo: Tisti piškotki, ki omogočajo količinsko opredelitev števila uporabnikov, obiskanih stanovanj na spletu, in načina sodelovanja z njo, da bi izvedli meritve in statistično analizo uporabe za izboljšave na podlagi analize podatke o uporabi, ki jih ustvarijo uporabniki spletne strani ali storitve. 

Piškotki za vedenjsko oglaševanje: Tisti piškotki, ki shranjujejo informacije o vedenju uporabnikov, ki jih pridobijo z nenehnim opazovanjem njihovih navad brskanja, kar omogoča razvoj določenega profila za prikazovanje oglaševanja. 

Zakaj naša spletna stran uporablja piškotke? 

Piškotki so bistveni del delovanja naše spletne strani. Glavni cilj naših piškotkov je zagotavljanje čim bolj udobnega in učinkovitega brskanja. Uporabljajo se na primer za pomnjenje vaših preferenc (jezik, država itd.) med navigacijo in ob prihodnjih obiskih. Piškotke uporabljamo tudi za nenehno izboljšanje naših storitev ter za omogočanje prilagojenega oglaševanja glede na vaših navad brskanja. 

Informacije, zbrane v piškotkih, nam med drugim omogočajo izboljšanje naše spletne strani z ocenjevanjem statističnih podatkov in vzorcev uporabe (število obiskov, najbolj obiskana stanovanja, čas obiska itd.), da na statističen način vemo, kako uporabniki komunicirajo s spletom z namenom izboljšanja naših storitev, pa tudi za prilagoditev spletne strani vašim individualnim interesom, hitrejšemu iskanju itd. 

Če brskate po internetu, lahko v svojem brskalniku onemogočite uporabo piškotkov. Tako se to naredi v najbolj priljubljenih brskalnikih: 

Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox , Safari 

Kadar koli se lahko odločite za prenehanje uporabe piškotkov. 

Upoštevajte, da je upravljanje nastavitev piškotkov in možnost zavrnitve piškotkov odvisna od posameznega brskalnika, ki ga uporabljate. Če se torej odločite, da boste piškotke v eni napravi nastavil na en način in želite, da se vaša možnost na podoben način uporablja za drugo napravo, morate aktivirati isto možnost za to drugo napravo. 

Glede piškotkov tretjih oseb za zagotavljanje oglaševanja na podlagi vaših interesov upoštevajte, da so nekatere tretje osebe lahko člani katerega koli od naslednjih samourejevalnih programov spletnega vedenjskega oglaševanja z ustreznimi možnostmi za zavrnitev: 

Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

Kdo uporablja informacije, ki se shranjujejo v piškotkih? 

Podatke, shranjene v piškotkih na naši spletni strani, uporabljamo izključno mi. 

PRAVICE INVESTITORJA:

Investitor si pridržuje pravico do spremembe cen.

Investitor za morebitne slikovne in tiskarske napake ne odgovarja.

Pridržujemo si pravico do spremembe. Vse pravice so pridržane. Slike so abstraktne.